Om Marie-Louise

Hvorfor jeg har valgt "Hold af dig selv"?


Hør mere i videoen her


De første 21 år af mit liv, vidste jeg ikke, at jeg havde ret til at have en stemme. Eller at jeg havde en i det hele taget. Jeg var hverken klar over, hvem jeg var eller hvad jeg ville og troede hverken på mig selv eller mine drømme.

  • Jeg vidste ikke, hvad selvomsorg var
  • Forstod ikke, hvordan jeg skulle eller kunne sætte grænser for mig selv
  • Jeg lyttede aldrig til min indre stemme.
  • Og jeg holdt i hvert fald ikke af mig selv

 
I stedet gjorde og tænkte jeg;
 
Ingenting, men var ofte følelsesløs og fulgte blot efter andre og endte derfor tit i situationer, jeg egentlig ikke havde lyst til at være i, men jeg forstod ikke, at jeg godt måtte sige nej. Jeg bemærkede ikke, når mine grænser blev overskredet og vidste ikke, at jeg gerne måtte gå, sige nej. At jeg kun behøvede at gøre det, jeg ville.
 
Heldigvis lærte jeg dog med tiden netop at sætte de grænser, som er nødvendige at sætte, hvis jeg ville være et menneske, der står ved sig selv. Et menneske, der ved hvad hun vil, som lytter efter sin indre stemme og et menneske, der formår at holde af sig selv på godt og ondt. Jeg lærte nødvendigheden i først og fremmest at definere mine grænser for overhovedet at have mulighed for at opdage, når de blev overskredet Og jeg lærte, at jeg er den vigtigste person i mit liv, og at jeg derfor skulle passe godt på mig selv.
 
Den dag i dag øver jeg mig dog stadig i at lytte, at mærke efter og at være tålmodig, men jeg lever et liv, hvor jeg;

  • Er opmærksom på de glidebaner, jeg har
  • Hvor jeg ikke lader mig selv holde mig tilbage
  • Et liv, hvor jeg holder af mig selv og bruger tid på selvomsorg- og kærlighed
  • Hvor jeg er min egen nærmeste
  • Og hvor jeg kender mine værdier og tager ansvar for at holde fast i dem og mig

 
Mit mål er ikke at blive perfekt og helet, og det er heller ikke et mål, jeg ville ønske for mine klienter. I stedet er mit mål at se rejsen hen imod den jeg gerne vil være, som den egentlige udvikling og at nyde turen derhen. Og at se arbejdet med mig selv som den største gave, jeg kan give til mig og som noget jeg fortjener mere end noget andet. Fordi jeg holder af mig selv.
 
Vil du også gerne lære at holde af dig? Så kontakt mig her 


For professionel resume: Se mere på min profil på Linkedin

Thomas:
Jeg kan varmt anbefale Marie-Louise Wegener som coach. Marie-Louise er en meget nærværende og lyttende coach samtidig med evnen til at skabe stor klarhed og vilje midt i alle ordene og tankerne. Jeg har i gennem mine samtaler med Marie-Louise over en periode på et par måneder fået et dybt kendskab til mit eget potentiale og værdi som menneske, og hvad jeg med fordel kan arbejde med på daglig basis. 


Lars:
"Jeg har haft stor glæde af coaching hos Marie-Louise. Hun er en dygtig coach med en dejlig ro og naturlighed, som gør, at man føler sig i trygge hænder. Samtidig er hun super god til at finde balancen i, hvornår hun skal udfordre, hvornår hun skal holde igen, og hvornår hun skal komme med konkret rådgivning og løsningsforslag. Hun har mine varmeste anbefalinger!

Susan:
Jeg er dybt taknemmelig for at jeg valgte Marie-Louise som min coach.
Hun er fremragende til at guide mig gennem mine forhindringer, så jeg får energien og troen på at jeg kan nå min drøm.
Jeg har fået små og klare opgaver at arbejde med fra gang til gang.
Marie-Louise er et roligt og varmt menneske med et nærvær der gør mig rolig, glad og giver mig tro på mig selv.
Du er i trygge hænder og jeg kan varmt anbefale Marie-louise som din coach