Forløb


Mit største ønske for mine klienter er at de, når vi afslutter vores tid sammen, står stærkere og med en klarhed over, hvad de selv ønsker og kan. Og ikke mindst, at de nu har styrken og indsigten til at holde fast i det, de har lært om dem selv, om deres mønstre og deres faldgruber.

Derfor bruger vi gennem forløbet også meget tid på dit eget ansvar og på, hvordan du selv kan påvirke dit liv og komme væk fra den, du ikke længere vil være og tættere på den person, du ved, det er meningen, du skal blive. Det vigtigste er dog ikke, at du partout skal forandre dig, men at du skal få øje på dig selv.

For det er når lyset bliver tændt, når vi indser, hvad det egentlig er vi gør og ikke gør, at den største forandring viser sig.

Priser pr. 1. januar 2024

Hold af dig forløb helbred relationen til dig selv.


Mit forløb, Hold af Dig Selv, består af 5 sessioner, hver session varer en time, på nær den første, hvor vi sammen har 1,5 time til at lære hinanden at kende og komme tættere på, hvilke temaer og problematikker vi skal bruge resten af forløbet på.


Jeg tager pt. ikke flere klienter ind i forløb.


Sæt dig selv fri coaching – en 1:1 introduktion til og udforskning af skyggen

Jeg er certificeret til at tilbyde SÆT DIG SELV FRI er et 8-ugers øjenåbnende og transformerende 1:1 skyggeforløb skabt af Pernille Melsted. Det er et forløb til dig, der gerne vil lære dig selv at kende på et dybere plan, forstå dine personlige skyggesider, din selvsabotage og det, der spænder ben for, at du gør det, du gerne vil gøre – og er den, du gerne vil være.

Et SÆT DIG SELV FRI forløb vil give dig:

 • Større klarhed og forståelse af dig selv og dine mønstre
 • Indsigt i og forståelse af dine personlige skyggesider
 • En følelse af at være mere fri
 • Mere helhed og balance
 • energi og mod til at være dig
 • Større selvrespekt og accept
 • Mere glæde og lethed
 • Mere empati for andres fejl og mangler

 
 
SÆT DIG SELV FRI forløbet handler om at få nedbrudt de usynlige mure, du engang har bygget op, så du kan få adgang til de sider af dig selv, du enten har fornægtet, gemt eller givet væk til andre. Så du – måske for første gang – kan se mere ærligt på hvem, du er og træde langt mere autentisk frem. Privat som professionelt.

Jeg tager pt. ikke flere klienter ind i forløb.


Selvværds Mentor uddannelsen


Ønsker du at udvikle og fintune dine kompetencer som coach og få flere værktøjer særligt indenfor specialet Selvværd?


Selvværds Mentor uddannelsen er 8 moduler, hvor du bliver guided igennem et hav af værktøjer til at hjælpe dine klienter, hvor det lave selvværd er en forhindring


 • Få udviddet din værktøjskasse med et hav af værktøjer.
 • Lær at spotte din klients historie
 • Få værktøjer til at omskrive din klients historie


Pris 14.995 kr.


Betal i op til 3 rater. (eller ræk ud så finder vi en ordning)


Tilmelding kan ske til nyt kursus i 2025

Betingelser for betaling


Betaling skal ske via tilmeldingslink inden sessionens start – på den måde skal vi ikke bruge tid på det i løbet af din session og vi kan fokusere på dig.


Kontant betaling, modtages kun ved lige beløb.


Betaling kan ved nogle forløb ske via bankoverførsel, skal være indbetalt 2 dage før eller via straksbetaling inden første sessions start. De fleste rate-aftaler kræver tilmelding med kort.


Jeg tilbyder også coaching via Zoom/Teams eller telefon. Det foregår ved, at jeg ringer dig op på aftalte tidspunkt, såfremt betaling for tid, er indbetalt inden sessionens start.


Har du betalt for 5 sessioner men vurdere efter 1. session af Selvværdsakademiet ikke er det rigtige for dig refunderes pengene minus den første session (1.100 kr) selvfølgelig.


Anne Mette:
ML er rolig og holder fast i tråden undervejs. Hun udfordrer en til at komme på sporet og har gode værktøjer til at komme videre.
Jeg har brugt mine 3 sessioner til at få en bevidsthed om, hvilket værdi set som skal guide mig både fagligt og personligt.
Jeg kan klart anbefale ML


Mette
Marie Louise var en meget kompetent mentor og var meget nærværende og var god til at finde frem til fokus i udfordringen